Canam

Services

De kracht van Canam Sales

Wie zijn wij

Canam is sinds 1974 prominent aanwezig op de Nederlandse markt als groothandel van dakbedekkingsmaterialen voor het platte dak. Onze medewerkers hebben jaren ervaring met de diverse dakbedekkingsmaterialen. Door het regelmatig organiseren van presentaties en cursussen houden we onze medewerkers en klanten op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen. Wij werken samen met vaste fabrikanten zodat onze klanten verzekerd zijn van herkenbaarheid en continuïteit.

Producten die wij adviseren en verkopen zijn gecertificeerd en voldoen ruim aan de gestelde normen. Door nauw samen te werken met onze fabrikanten, leveranciers en keuringsinstanties wordt de kwaliteit optimaal bewaakt. Daarnaast is Canam Sales sinds 1 januari 1999 het Polygum verkoopkantoor Nederland. Het Polygum verkoopkantoor is verantwoordelijk voor de uitbouw van het Polygum erkenningshoudersnetwerk en het logistieke apparaat op de Nederlandse markt. Zij geeft ondersteuning en voorziet de erkenningshouders van hun materialen. Door het brede assortiment en grote voorraad zijn we in staat om snel in heel Nederland te leveren. Door gebruik te maken van een vaste transporteur kunnen we snel schakelen wanneer de situatie er om vraagt.

De kracht van Canam Sales

Wat leveren wij

Wij leveren alle denkbare materialen die worden toegepast op het platte dak, zoals:

  • Dakbedekking: bitumineuze en kunststof dakbedekking.
  • Vloeibare waterdichting
  • Isolatie: PIR/PUR, EPS, XPS, steenwol en foamglas.
  • Toebehoren: kiezelbakken, bevestigingsmaterialen, daktrim, ontluchtingen, lichtkoepels, gereedschappen enz.
  • Ook voor groendaken, zonnepanelen en dakveiligheid bent u bij Canam Sales aan het juiste adres.

De markt blijft in beweging en Canam Sales is altijd op zoek naar nieuwe innovatieve producten. Met name op het gebied van duurzaamheid en ecologie.

Hoe leveren wij

Wij leveren onze materialen binnen 24 uur (m.u.v. de Waddeneilanden) in heel Nederland.

Door intensieve samenwerking met vaste transporteurs die ervaring hebben met onze producten kunnen we snel schakelen als de situatie daarom vraagt.

Canam helpt u graag verder!

Ons team staat elke dag klaar om u van dienst te zijn!

Heeft u een opmerking of een vraag? Wij helpen u graag verder!