Canam

Services

Services

Services gaan verder dan het leveren alle denkbare materialen die worden toegepast op het platte dak. Wij helpen je bij het berekenen van het afschotplan. Samen met jou maken wij de bouwfysische berekening. Wij voelen ons verantwoordelijk en staan altijd voor je klaar, wij zijn jouw externe collega.

Zo biedt CANAM een complete BIM-service!

Revit bestanden downloaden is al langer mogelijk op de verschillende websites. Maar wij gaan verder. Vanaf nu kunnen BIM-gebruikers op de Canam BIM Application Suite via enkele clicks een Canam materiaal (1 laag) of Canam systeem (meerdere lagen) selecteren en Revit-gebruikers met slechts 1 click up-to-date BIM bestanden (BIM content) én andere bruikbare documenten (BIM data) rechtsreeks in hun Revit-model downloaden.

Hoe dat werkt?
De configurator in deze suite helpt je bij het selecteren van het gewenste materiaal of systeem. In een aparte webpagina verschijnen alle bruikbare documenten van het gekozen materiaal of systeem: technische fiches, certificaten, prestatieverklaringen, bestekteksten. De link naar deze webpagina kun je opnemen in je bestek.

Ook kan de modelleur de output (Revit bestanden en alle bruikbare documenten) met slechts 1 click rechtstreeks laden in het Revit model van het bouwproject. Hiermee zijn alle productdata en de dimensies van de gebruikte materialen direct opgenomen in het digitale model van het bouwproject.

Services

  • De juiste informatie, tools en processen die broodnodig zijn om jou te helpen.
  • Een snelle reactie als er vragen zijn.
  • Extra stappen zetten om het voor jou en je klant te regelen.

Wij maken het waar!

Hoe leveren wij

  • Wij leveren onze materialen binnen 24 uur (m.u.v. de Waddeneilanden) in heel Nederland.
  • Door intensieve samenwerking met vaste transporteurs die ervaring hebben met onze producten kunnen we snel schakelen als de situatie daarom vraagt.
Canam helpt u graag verder!

Ons team staat elke dag klaar om u van dienst te zijn!

Heeft u een opmerking of een vraag? Wij helpen u graag verder!